Heikoop Bouw

Heikoop Bouw is opgericht in 2017 door Patrick Heikoop. Het bedrijf is solide en allround ingesteld, dat bouwprojecten uitvoert op het gebied van nieuwbouw, aanbouw en verbouw voor de particuliere en zakelijke markt.

Van vader op zoon

Patrick is zoon van Chris Heikoop, en de liefde voor het vak werd hem dan ook met de paplepel ingegeven. Chris Heikoop nam in 1986 het bedrijf van zijn oom, waar hij op dat moment 20 jaar werkzaam was.
Na het succesvol afronden van de MTS Bouwkunde en Bouwkundig tekenen kwam Patrick in de jaren ’90 officieel als allround timmerman bij Aannemingsbedrijf Chr. Heikoop BV in dienst. 
 
Toen het bouwbedrijf van zijn vader fuseerde, werd Patrick als werkvoorbereider tevens hoofdverantwoordelijk voor de calculatie, het tekenwerk en administratie. Dit mondde uiteindelijk uit in een nieuwe functie als mede-eigenaar van een groot bouwbedrijf.
 
In 2015 besloot Patrick dat het tijd was voor nieuwe input. Om kennis en ervaring op te doen op technisch vlak ging hij werken bij De Gelderhorst te Ede, een landelijk centrum voor oudere doven. 
 
In 2017 richtte hij Heikoop Bouw op, om alle hiervoor opgedane kennis en ervaringen te bundelen. 

© Heikoop Bouw 2021